Welkom in groep 6/7 

Groep 6/7 is een bijzonder jaar voor de leerlingen, er wordt meer en moeilijker stof aangeboden, leerlingen leren (nog) zelfstandiger werken en reflecteren op eigen werk. Dat iedere leerling met plezier naar school gaat is een belangrijke voorwaarde, net als het samenwerken met anderen, vaardigheden ontwikkelen en interesses uitbreiden. Op een respectvolle manier met elkaar omgaan hoort daar ook bij. 

Om inzicht te krijgen in de leervorderingen van uw kind houden we een leerlingvolgsysteem bij en zullen op gezette tijden extra toetsen worden afgenomen. Dit is onderdeel van de lesplanning.  

Sinds dit schooljaar wordt er gewerkt met een persoonlijke takenkaart. Het inplannen en verwerken van weektaken wordt hiermee geoefend. De takenkaart gaat op vrijdag mee naar huis eventueel voorzien van een opmerking van de leerkracht. Wilt u de takenkaart op maandag, voorzien van een handtekening weer mee terug geven? 

Heeft u vragen, opmerkingen of complimenten? Blijf er niet mee lopen, wij horen dit graag zo spoedig mogelijk. U kunt de ochtendinloop gebruiken voor een opmerking of kleine vraag, na 14:30 uur zijn wij telefonisch of per mail bereikbaar ook voor het maken van een afspraak. 

Hartelijke groet, 

Marjan Ruiterkamp ma-di-wo marjanruiterkamp@archipelpriimair.nl
Jorien Nijenkamp do-vrij joriennijenhuis@archipelprmair.nl

 

Mijn kind

Klik hier om naar de groepenpagina van uw kind te gaan.

Actuele informatie
KalenderNieuwsbrieven


Twitter