Haal het beste uit jezelf

Ieder kind zou de kans moeten krijgen zijn of haar talenten optimaal te ontwikkelen. Kinderen hebben daar recht op en onze Stichting Archipel en Smallsteps zijn er tot in hun tenen van overtuigd dat ieder kind die kans moet krijgen. We willen kinderen leren kansen te benutten, uitdagingen aan te gaan en ze toerusten met de vaardigheden die de 21e eeuw van ze vraagt. 

Hoe stabieler de omgeving van kinderen is, hoe beter en optimaler ze zich ontwikkelen. Gescheiden voorzieningen voor opvang en onderwijs helpen daarbij niet. Een integrale aanpak wél, waarbij pedagogische professionals het kind centraal stellen vanuit één visie, als één team, in één omgeving.
Als kinderen van jongs af aan in een veilige omgeving kunnen ontdekken, spelen en beleven in hun eigen tempo en hun eigen doorgaande leerlijn, ontwikkelen ze zich eerder én verder en starten kinderen in het onderwijs zonder achterstand. Bij de Jan Ligthart geven we ieder kind hiertoe die kans; we bieden vanuit onze Daltonvisie een bodem om te groeien, waar kinderen hun beste zelf kunnen zijn in een veilige omgeving die is gericht op hún kansen en mogelijkheden.

Uw kind direct aanmelden?

Open hier het online inschrijfformulier

Lees meer over:


Mijn kind

Klik hier om naar de groepenpagina van uw kind te gaan.

Actuele informatie